Tri-athleten - En klub for alle

Tri-athleten

Blovstrød Tri-athleten

Tri-athleten er er klub for alle med interesse for triathlon og duathlon. Vores mål er at blive den Bedste duathlon og triathlon klub i Danmark. Nå vi siger “BEDSTE” mener vi for vores medlemmer, stævner og der hvor vi deltager.

Vi gør det bedste for vores medlemmer, de skal blive bedre til sporten, de kan køre på hold eller blive trænet frem til deres mål gennem individuelle træningsprogrammer. Indkøb af tøj, cykler og div. dele til løb, svøm og cykling gennem klubbens sponsorer. Vi betaler transport til visse DM stævner og andre uddannelser.

Stævner er en vigtig del af klubben og med mere end 1500 deltagere om året, fordelt på 4 stævner er vi en af de mest aktive klubber på den front, som giver et fantastisk sammenhold i klubben. Vores stævner er for alle og er besøgt af børn, voksne, nybegyndere og eliten i dansk duathlon og triathlon. Med vores eget tidstegningssystem (købt i 2012) som har en masse funktioner til div. sociale medier og er resultatorienteret, er målet at tilbyde de BEDSTE stævner for det brede publikum.

Toppen af poppen Tri-athleten har gennem tiden været hjemme klub for den absolutte top i verden når vi taler om duathlon og triathlon, med navne som Thorbjørn Sindballe, Peter Sandvang, Ole Hansen, Allan Månsson, Susanne Nielsen, Michael Mynster, Mogens Busk Sørensen som alle er eller har  været toppen af poppen,  hos eliten og agegroup.

Træningen foregår på to måder i vores klub enten på hold eller individuel træning, men læs mere her om vores tilbud.

Klubbens aktiviteter foregår fra Holte og op til Allerød, Blovstrød og omegn og foregår i tæt samarbejde med Løbeklubben “Blovstrød Løverne” , Allerød Svømmeklub og Allerød cykelklub.

Medlemskab:
Med et medlemskab i Tri-athleten bliver man automatisk medlem af Dansk Triathlon Forbund, og man kan deltage i danske og udenlandske mesterskaber.

Det lave kontingent er baseret på, at alle medlemmerne hjælper til ved mindst et af klubbens tre årlige stævner.

Hvordan bliver du medlem?

Blovstrød Tri-athleten
Byagervej 12
3450 Allerød
Tlf. 4233 4041 
CVR.: 34156069
Konto 6300 1630700 Handelsbanken

Hvad er triathlon? Se her