Tri-athleten - En klub for alle

Fællestræning og stævner

Svømmetræning:
Vi svømmer mandag, onsdag og fredag i Blovstrød Svømmehal kl 5:30 til 7:00.

Når Furesøen er varm nok svømmer vi også fra Furesøbadet.

Løbetræning:

Vores løbetræning foregår sammen med Blovstrødløverne mandag, torsdag og lørdag. Der skal tegnes separat medlemskab hos Løverne, se deres hjemmeside for priser.

Derudover mødes vi hver lørdag kl 9:00 ved Rudegård stadion i Holte, hvor vi løber 11.4 km bakketræning. (Denne træning er ikke aktiv i øjeblikket).

Cykeltræning:
Om vinteren er det jo lidt svært at nå at cykle efter arbejdstid inden det bliver mørkt. Derfor har vi kun fælles cykeltræning søndag kl 9:30, hvor vi kører MTB fra Skovmarken stadion. Der er både et “hurtigt” og et “langsomt” hold, så det skulle være muligt at finde et tempo der passer.

Om sommeren kører vi også kl 9:30 om søndagen fra Blovstrød Stadion, Sandholmgårdsvej 29. For de (få) meget morgenfriske køres der kl. 6:30 fra Blovstrød eller kl. 7:00 fra busskuret i Nr. Herlev.

Derudover mødes vi onsdage kl 17:30 på Blovstrød Stadion og kører omgange på triruten som jagtstart. Derved kan alle finde et tempo der passer til ambitionen. I konkurrence perioden køres der krydspas cykel/løb.